- Arina Berlin
Arina Berlin
Vip Escort Istanbul
- Created:11-01-2019
- Modified:27-01-2026
- Total views:569834
- This month:12917
Female escort Arina Berlin (28) Istanbul
Arina Berlin
Bio
- Location:Turkey, Istanbul
- Gender:Female
- Age:28
- Sexual Orientation:Heterosexual
- Eyes:Brown
- Hair:Blond
- Tits:DDSilicone
- Pubic hair:Shaved completely
- Incall:Private Apartment
- Outcall:Hotel & Home Visits
- Ethnicity:European (white)
- Nationality:Russian
- Weight:55 kg / 121 lbs
- Height:172 cm / 5.6”
- Smoking:No
- Meeting with:Available for men
- Available for women
- Available for transsexuals
- Available for gays
- Languages:EnglishRussian
Rates
Services
- My pussy is shaved completely

- I am not smoking

- Outcall

- Hotel & Home Visits

- Incall

- Private Apartment

- Independent

- Paid video call sessions

Reviews
Write reviewbosmannn
- Kiss:No kissing
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Active
- Anal:No
- Breast:Silicone
- Extra Ball:Only one allowed
- Photo:Real picture
- Meeting date:2026-01-19
- Duration:30 minutes
- City:Istanbul
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Kadın at gibi. Fotoğraflar filtreler hariç gerçek diyebiliriz. Sosyal medya vs hesapları da var. Çok uzun zamandır görüyordum, porn star gibi kadın, kesin sikmem lazım diyordum o yüzden siktim. Aksi'nin yorumunu görünce normalde gitmezdim ama sadece sikmek için gittim. Kadının sesi çok kalın, o kadar ki dedim acaba ziya mı mk, baktım gayet düzgün takımlar, o kadar iyisini yapamazlar herhalde. Öpüşmedim, bilmiyorum durumunu. Genel olarak soğuk ve mekanikti ama aksiyon konusunda bana mısın demiyor. Muhabbet sohbet pek yok, duş sonrası direkt yatağı gösterdi, dedim dur bi mk önce göğüslerle oynucam. Oral öncesi göğüsleriyle aleti kavrayıp sürtüp kaldırıyor önce. Oral sonrası öyle bi siktim ki, hızlı sert uzun süre ama bana mısın demedi mk. Bir yerden sonra o kadar uzattım ki aksiyonu, baktım gelemicem artık. Biraz daha sakso çektirip göğüs arasına verip öyle geldim. Normalde buna bile ekstra demişti ama uzun sürünce ok beleş dedi. Arina'yı siktiğim gibi buradaki çoğu genç kızı siksem yarısında off olurlar direkt. Evin konumu rahat bulunuyor, metroya yakın, park yeri çok rahat bulunmuyor ama yine de bulunuyor etrafta var yerler. Kendisiyle tanışıp merakımı gidermiş oldum ama yani yani.
Karakule69
- Kiss:With tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:In face
- Sex:Brutal
- Anal:Yes
- Breast:Natural
- Extra Ball:Multiple times allowed
- Photo:Real picture
- Meeting date:2026-01-14
- Duration:60 minutes
- City:Istanbul
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Kendisi gidip gidebileceğiniz en iyi vucudu olan kızlardan biri teni mükemmel.kiz arkadaş deneyimi yaşatıyor.pozisyon bilgisi en üst seviye de diyebilirim. Detaylar için Tirex69 TELEGRAMDAN bana ulaşabilirsiniz
Karakule69
- Kiss:With tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:In face
- Sex:Brutal
- Anal:Yes
- Breast:Natural
- Extra Ball:Multiple times allowed
- Photo:Real picture
- Meeting date:2026-01-10
- Duration:60 minutes
- City:Istanbul
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
Beyler bu karı bir başka.odasi güzel.oldukca büyük.muzik eşliğinde mükemmel bir deneyim yaşatıyor.vucudunu teni inanılmaz.anlatilmmaz yaşanır bir deneyim oldu
marizci
- Kiss:With tongue
- Blowjob:Without condom
- CIM:Yes, spits it out
- Sex:Brutal
- Anal:Yes
- Breast:Silicone
- Extra Ball:Multiple times allowed
- Photo:10% fixed in Photoshop
- Meeting date:2026-01-03
- Duration:60 minutes
- City:Istanbul
- Looks:10/10
- Services:10/10
- Communication:10/10
gelmiş yine büyük pornstar. 18 lik genç çıtırlarada koydum ama bu karıdaki zevki kimsede almadım. bu başka bir boyutta. ben gfe den ziyde hardcore ciyim. açgibi saldıran ve saldırılmasından keyif alıyorum. arinanın içinde gidip gelirken bol bol dirty talk ve uçuk şeyler düşünüyorum ve zevki doruklara çıkarıyor bu karı. extraları kesinlikle deneyin ve takviyesiz gitmeyin. yoksa yolda kalırsınız. çünkü karı inanılmaz sağlam ve kondisyonlu. bu akşam çok ciddi yıprattım arinayı kusura bakmayın beyler??
insoul
- Kiss:No kissing
- Blowjob:Without condom
- CIM:No
- Sex:Average
- Anal:No
- Breast:Silicone
- Extra Ball:Only one allowed
- Photo:10% fixed in Photoshop
- Meeting date:2021-04-10
- Duration:30 minutes
- City:Istanbul
- Looks:8/10
- Services:8/10
- Communication:8/10
merhaba , bu görüşmeyi bir kaç sene evvel yapmıştım. Anadolu yakası yeşil otelde. bu kadar geç yazmamın sebebi , sitedeki fake ilanların sayısının anormal artmasından dolayı en azından gerçek kızların ilanlarının belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum. gerçi artık hertürlü sahtekarlık mevcut , telefonda görüntülü görüşüp sonra başka kız göndermeye kadar , gelen kızın çantasında condom olmamasına kadar her türlü aldatmaca mevcut. bu kızımız resimlerindeki kızdır , yaşı otuzlarını geçmiş durumda , doğal olarak fotografları biraz eski ve shoplu. ben gitmeden önce of hesabını kontrol ederek gitmiştim , o zamanlar of hesabı vardı. kızın özelliği bir yetmiş boylarında çok iri ve dolgun memelere sahip olması, seks sırasında gösüleriyle görsel bir zevk veriyor onun dışında oral ve seks mekanikleşmiş durumda. yine de gerçek olması ve ne servis alabileceğini bilmek açısından gidilebilir durumda.


Adults Only!
This website contains nudity, explicit sexual content and adult language. It should be accessed only by people who are of legal age in the physical location from where you are accessing the site. By accessing this website, you are representing to us that you are of legal age and agree to our Terms & Conditions. Any unauthorized use of this site may violate state, federal and/or foreign law. While Top Escort Russia does not create nor produce any content listed on our ads; all of our advertisements must comply with our age and content standards. Top Escort Russia has a zero tolerance policy for child pornography or minors advertising or utilizing our site.
I agree to report any illegal services or activities which violate Terms of Use.
I also agree to report suspected exploitation of minors and/or human trafficking to the appropriate authorities.
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.


















